Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑΧΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ

Ζούμε το θέατρο του παραλόγου και της κοροϊδίας με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, Αφού η Τρόικα βγήκε και ανακοίνωσε πανηγυρικά το πρόγραμμα εκποίησης της Ελλάδας, στις 3 χθες το απόγευμα, η κυβέρνηση Παπανδρέου θυμήθηκε να αντιδράσει διά του κ. Πεταλωτή στις 2 τα ξημερώματα – αφού βεβαίως προηγουμένως οι Πασόκοι κόντευαν να ανεβούν στα κάγκελα.
Τι παριστάνει η δήλωση Πεταλωτή; Ότι η κυβέρνηση δεν ήξερα τάχα τίποτα. Ιδού λοιπόν η αλήθεια: Από νωρίς το απόγευμα, παράλληλα με την συνέντευξη της Τρόικα κυκλοφορούσε στα δημοσιογραφικά γραφεία . Ενημερωτικό Σημείωμα για την τρίτη επικαιροποίηση του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής που εκδόθηκε από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!! Εκεί γράφει για τα 50δις αποκρατικοποιήσεων:
Πολιτική αποκρατικοποιήσεων, αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας και αναδιαρθρώσεων
·Ενίσχυση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας για την περίοδο 2012-2015.
Ολοκλήρωση της καταγραφής και της δημιουργίας ενός χαρτοφυλακίου συμμετοχών και εμπορικά αξιοποιήσιμων ακινήτων ύψους τουλάχιστον 50 δισ. ευρώ. Στόχος είναι η συνολική είσπραξη εσόδων τουλάχιστον 50 δισ. ευρώ την περίοδο 2011-2015 εκ των οποίων τα 15 δισ. έως το 2012.
Γιατί λοιπόν "μέμφονται"  την Tρόικα;;;; Επειδή το ανακοίνωσαν πρώτοι;;; Πάντος στο τέλος μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια οι τάχα κυβερνόντες ότι και και καλά δεν θέλαμε εμείς αυτοί φταίνε (για ότι θα μας συμβεί ακόμα) και αν τα βλέπω εγώ αυτά τα υπόλοιπα κόμματα δεν το βλέπουν? Μάλλον στού κουφού την πόρτα πάρε την πόρτα και φύγε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου