Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

16 Φεβ 2011

Κάτι τρέχει με την Frontex...


Να το θυμάστε ότι σύντομα θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα με τούτη την Frontex που υποτίθεται ότι προστεύει τα ανατολικά σύνορα μας από τη λαθρομετανάστευση. Έτσι που το πάνε, σε λίγο καιρό, θα μας πουν ότι ο στρατός μας στον Έβρο είναι περιττός και άρα πρέπει να αποχωρίσει από την περιοχή μπας και το ελληνικό δημόσιο γλιτώσει κανένα ευρώ. Όσο για τα στρατόπεδα που θα αδειάσουν μπορούν εύκολα να γίνουν...
κέντρα υποδοχής προσφύγων. Μην το γελάτε καθόλου. Ήδη στο εξωτερικό υπάρχουν παρόμοια παραδείγματα. Και επειδή, ως συνήθως, είμαστε πίσω από τις εξελίξεις, δεν θα προκαλέσει καμία εντύπωση μια τέτοια απόφαση.
Άλλωστε σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει στον Έβρο και η κατασκευή του πολυαναμενόμενου φτάχτη που υποτίθεται ότι θα περιορίσει τη λαθρομετανάστευση. Αυτό δεν μας λέει η κυβέρνηση; Παρεμπιπτόντως το θέμα του φράχτη αλλά και της παράνομης μετανάστευσης θα συζητηθούν διεξοδικά στη σημερινή συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής ενόψει της επίσκεψης Παπανδρέου στη Θράκη την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου