Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Θα ήθελα να σας θέσω ένα ερώτημα που προφανώς είναι και ερώτημα πολλών άλλων συμπατριωτών μας.

Πληροφορούμαστε ότι η Τακτική Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε. έχει προγραμματισθεί για την 25η Μαρτίου, ημέρα Εθνικής Εορτής της Ελλάδος. Αυτό μάλιστα δεν συμβαίνει για πρώτη φορά από ότι ενθυμούμαι. Και στο παρελθόν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και ευλόγως δημιουργείται το ερώτημα.

Θα μπορούσαν αυτοί οι υπαλληλίσκοι της Ε.Ε. να ορίσουν ως ημέρα συνόδου μια αντίστοιχη ημέρα εθνικής εορτής της Γερμανίας, Γαλλίας, ή οποιασδήποτε άλλης χώρας της Ε.Ε.;

Δεν νομίζω.
Αυτοί δε οι Έλληνες υπάλληλοι, που με τις υψηλές αποδοχές του εξωτερικού, τι κάνουν όταν καθορίζονται οι ημερομηνίες και η ατζέντα της Συνόδου και δεν αντιδρούν, μήπως επιτέλους καταλάβουν και οι ξένοι ότι δεν μπορούν να μας προσβάλουν διαρκώς ;

Διότι δεν θα χάλαγε ο κόσμος αν η Σύνοδος προγραμματίζονταν για την 23η Μαρτίου ή έστω και την 24η και έτσι θα σας δίνονταν η ευκαιρία να παραστείτε και στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου, διότι μέχρι σήμερα ως Πρωθυπουργός της Χώρας δεν σας δόθηκε αυτή η ευκαιρία, να συνεορτάσετε μαζί μας κάποια εθνική επέτειο.

Εκτός και εάν αυτό γίνεται επί τούτου και το επιθυμείτε και σεις.

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Αυξησατε τα τσιγαρα! ΟΚ, ευκαιρια να το ελλατωσουμε ή ακομη και να το κοψουμε….

Αυξησατε την βενζινη! Δεκτο κι αυτο, ελλατωσαμε τις μετακινησεις…..

Αυξησατε και το πετρελαιο θερμανσης! Τι να κανουμε, το γυρισαμε στα καυσοξυλα….

Αυξησατε και ολα τα τροφιμα! Ας το καταπιουμε κι αυτο, ευκαιρια για διαιτα…..

Αυξησατε την ΔΕΗ! Κατανοητο, μας θελετε πιο ρομαντικους….

Μας κοψατε τους μισθους! Και αυτο το δεχτηκαμε, μας κανατε πιο εγκρατεις……

Κομμενα και τα δωρα! Σεβαστο, αντιστεκομαστε στον υπερκαταναλωτισμο…..

Κανατε πολλα ακομη! Και τα καταπιαμε……

Αλλα τα σχολεια ρε κουφαλες δεν θα τα κλεισετε!!!! ΠΟΤΕ!

Η υπομονη και η ανοχη εχουν ορια! Και το κλεισιμο των σχολειων ειναι η σταγονα που θα ξεχειλισει το ποτηρι. Τροποι αντιδρασης υπαρχουν πολλοι και θα τους δειτε στην πραξη πολυ συντομα αν δεν σοβαρευτειτε!

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ.
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ - ΔΗΛΩΣΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ
* * * * * * * * * *
1 .Χαρίκλειας Νικοπούλου, του Βασιλείου, δασκάλας,
2. Μιχαήλ Δανίκα, καθηγητού Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, .
3.Κωνσταντίνου Καραϊσκου του Πέτρου, εκπαιδευτικού- Διευθυντού Εφημερίδος ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ,
4.Ιωάννη Κουριαννίδη του Χαρ. Τραπεζικός,
5. Αθανασίου Τσακνάκη του Αναστασίου, εκπαιδευτικός,
6. Κωνσταντίνου Γκαμπαερίδη του Γεωργίου, επιχειρηματία, Πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρηματιών Παλλινοστούντων Ν. Εβρου, .
7. Σπυρίδωνος Σταματόπουλου του Αθανασίου, Συνταγ/ρχη ε.α.
8.Αγλαϊας Συμεωνίδου του Γεράσιμου, λογοθεραπεύτριας,
9. Χριστίνας Τσαμπάζη, Δικηγόρου,

Π Ρ Ο Σ
1. Τον κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
2. Αρχηγό Γ.Ε.ΕΘ.Α.
3. Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατού
4. Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Ναυτικού
5. Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.
* * * * * * * * * * *

Σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 2, 3 του Συντάγματος όπως δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ. 102 Α΄/2.6.2008, ‘' Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία''. 3. ‘' Ολες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Εθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα''. Η παρ. 2 του άρθρου 1 του Συντάγματος, τονίζει προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν αρκεί να τηρούνται τυπικά, οι διαδικαστικοί μηχανισμοί της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, εάν και εφ όσον η αληθινή πραγμάτωση, καθημερινά, της λαΪκής κυριαρχίας, υπονομεύεται, νοθεύεται, ή χειραγωγείται, με διάφορες αυταρχικές μεθοδεύσεις, ούτε αρκεί ακόμα η τυπική, ή μεταφυσική αναγωγή όλων των εξουσιών στο Λαό ως πηγή τους, κατά τους ορισμούς της παρ. 3, εάν ο Λαός δεν είναι πραγματικά κυρίαρχος. Είναι χαρακτηριστική η διατύπωση της παρ. 3 του άρθρου 120 του Σ, κατά την οποία ‘'ο σφετερισμός, με οποιοδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτήν διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
Ο τονισμός στην παρ. 3 του άρθρου 1 του Σ. Ότι όλες οι εξουσίες υπάρχουν όχι μόνον υπέρ του Λαού, αλλά και του Εθνους, είναι σαφές ότι ως Λαό μεν εννοεί τους Ελληνες πολίτες, ως Εθνος δε εννοεί, όλους τους Ελληνες κατά το γένος. (ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Βελισσάριος Καράκωστας, Επ. Πρόεδρος Εφετών Δ.Δ. ).
Σύμφωνα με το άρθρο 45 εδ. α΄ του Συντάγματος, ‘'ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας, που τη διοίκηση τους ασκεί η Κυβέρνηση, όπως ο νόμος ορίζει.‘' Σύμφωνα με τις ως άνω συνταγματικά κατοχυρωμένες, και θεσμοθετημένες αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας, επισημαίνουμε προς όλους τους συναρμόδιους και υπευθύνους τα εξής:
Ενώ στις έως τώρα εγκυκλίους που καθορίζουν τις προϋποθέσεις δια την εισαγωγή μαθητών στα ανώτατα στρατιωτικά ιδρύματα, υπήρχε η προϋπόθεσις του ελληνικού γένους, εν τούτοις από το 2011, η προϋπόθεσις η οποία αποτελεί αναγκαία συνθήκη, δια την πλήρωση του άρθρου 1 του Γενικού Κανονισμού Υπηρεσίας στο Στρατό, ήτοι την εξασφάλιση της άμυνας της Χώρας, την υπεράσπιση της Εθνικής μας ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Πατρίδας μας, κατόπιν απαράδεκτων παρεμβάσεων, καινοφανών σε μας τους Έλληνες και δη τους από ημάς στρατιωτικούς έπαυσε να υπάρχει. Η κατάργηση της προϋποθέσεως αυτής, θα οδηγήσει στην ελεύθερη είσοδο ατόμων που δεν είναι Έλληνες στο γένος, που έλαβαν για γνωστούς παλαιοπολιτικούς λόγους την ελληνική υπη-κοότητα, και μάλιστα προσωρινά, δεδομένου ότι ο νόμος 3838/2010, (ΦΕΚ Α, 49), που στηρίζει την αντεθνική αυτή μεθόδευση, και η οποία αντιβαίνει προς την παρ. 2 του άρθρου 1 του Συντάγματος, με την υπ αριθ. 350/2011 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, κρίθηκε ότι οι διατάξεις των άρθρων 1Α παρ. 1-3 και 24 του ως άνω Ν. 3838/2010 αντίκεινται στις ως άνω διατάξεις του Συντάγματος, γεγονός το οποίον συνάδει προς την κατά πλειοψηφία βούληση του Ελληνικού λαού.
Επιπλέον, είναι γνωστό σε όλους ότι η προϋπόθεσις του ελληνικού γένους για την κατάληψη ευαίσθητων θέσεων στην ελληνική (ακόμα) Επικράτεια, προβλέπεται από το Σύνταγμα, αρχής γενομένης από το άρθρο 31 του Συντάγματος, το οποίον ορίζει τα εξής: ‘' Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να εκλεγεί όποιος είναι Έλληνας πολίτης πριν από πέντε τουλάχιστον έτη, έχει από πατέρα ή μητέρα ελληνική καταγωγή.............''.
Σύμφωνα δε με την διάταξη του άρθρου 49 παρ. 1 του Συντάγματος, η οποία ορίζει ότι: ‘'Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν ευθύνεται οπωσδήποτε για πράξεις που έχει ενεργήσει κατά την άσκηση των καθηκόντων του, παρά μόνο για εσχάτη προδοσία ή παραβίαση, με πρόθεση, του Συντάγματος''.
Σύμφωνα με την ελληνική μας συνείδηση, το άρθρο 120 του Συντάγματος, αλλά και το άρθρο 3 του Στρατιωτικού Κανονισμού 20-1 (όρκος Στρατιωτικών), σας ενημερώνουμε ότι, οποιαδήποτε υπογραφή σας επιτρέψει την αντισυνταγματική, εθνομηδενιστική και αντεθνική είσοδο μη Ελλήνων στο γένος στα στρατιωτικά ιδρύματα, θα επιφέρει κάθε νόμιμη και δίκαιη πράξη ,που θα έχει σαν στόχο να λογοδοτήσετε, στις αρμόδιες ελληνικές αρχές, για πράξεις που αφορούν μείωση, περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας του γένους των Ελλήνων, καθώς και γιατί, η εν λόγω πράξη μελλοντικά οδηγεί με ακρίβεια στην απώλεια εδαφικής κυριαρχίας, και στοιχειοθετεί την πράξη της εσχάτης προδοσίας. Είμεθα σίγουροι, ότι πράττοντας κατά συνείδηση θα τιμήσετε τον όρκο σας, και θα διαφυλάξετε το γένος των Ελλήνων από οποιανδήποτε ύπουλη νομικίστικη μεθόδευση, η οποία ως στόχο έχει την μείωση του από τους προαιωνίους εχθρούς του.
Επειδή κατ άρθρο 50 του Συντάγματος, ‘'Ο Πρόεδρος της Δη-μοκρατίας, δεν έχει άλλες αρμοδιότητες παρά μόνον όσες του απονέμουν ρητά το Σύνταγμα και οι νόμοι που είναι σύμφωνοι με αυτό''.
Επειδή Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, γνωρίζετε ότι η εισαγωγή αλλοδαπών αγνώστου, απροσδιορίστου εθνικότητος και φυλής, είναι αντίθετη προς την λαϊκή κυριαρχία, και την εκπεφρασμένη ποικιλοτρόπως βούληση του Ελληνικού λαού,
Σας καλούμε να υπερασπιστείτε τις Ενοπλες Δυνάμεις της πατρίδος μας, των οποίων κατ' επιταγή του Συντάγματος προϊστασθε καθώς και το ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, και πιστεύουμε ότι θα το πράξετε.
Προς διασαφήνιση των όρων σας επισημαίνω ότι το γένος είναι φυσική πραγματικότης και δεν ταυτίζεται με την υπηκοότητα που είναι κάτι που αλλάζει.
Επισημαίνω προς τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων, προς τους οποίους κοινοποιείται η παρούσα, ότι η υπογραφή τους δεν αποτελεί διακοσμητικό στοιχείο, αλλά απόδειξη της αποδοχής και της συμφωνίας των, προς το ανοσιούργημα της εισόδου αλλογενών εις τις στρατιωτικές σχολές.
Επειδή σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 120 παρ. 2 του Συντάγματος, ορίζονται τα κάτωθι: ‘' Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων'', ως επίσης κατά την παρ. 3 του ιδίου άρθρου 120 του Συντάγματος, ορίζεται ότι : ‘' Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος''.
Επιπλέον σύμφωνα με τον ΣΚ 20-2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ ΑΡΘΡΟ 5: "Ο διοικητής είναι υπεύθυνος για παν ότι πράττει ή παραλείπει να πράξει"
Κατόπιν των ως άνω ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ, η εφαρμογή της οποία συνεπιφέρει την ενεργοποίηση του άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος, σύμφωνα με την οποία ‘' Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία ‘'.
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής, να επιδώσει νόμιμα, προς τον κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κατοικοεδρεύοντα εις Αθήνα, και επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου αριθ. 7, προς ον αυτή απευθύνεται, προς γνώση των, και δια τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας την ολόκληρη εις την έκθεση επιδόσεως του.
Επικολλάται ένσημο ΤΠΔΑ 2,30 στον κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Αθήνα, 9 Φεβρουαρίου 2011

Οι Δηλούντες & Προσκαλούντες
Σπυρίδων Σταματόπουλος

ΣΠΑΡΤΗ ΜΟΥΣΕΙΟ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

16 Φεβ 2011

Κάτι τρέχει με την Frontex...


Να το θυμάστε ότι σύντομα θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα με τούτη την Frontex που υποτίθεται ότι προστεύει τα ανατολικά σύνορα μας από τη λαθρομετανάστευση. Έτσι που το πάνε, σε λίγο καιρό, θα μας πουν ότι ο στρατός μας στον Έβρο είναι περιττός και άρα πρέπει να αποχωρίσει από την περιοχή μπας και το ελληνικό δημόσιο γλιτώσει κανένα ευρώ. Όσο για τα στρατόπεδα που θα αδειάσουν μπορούν εύκολα να γίνουν...
κέντρα υποδοχής προσφύγων. Μην το γελάτε καθόλου. Ήδη στο εξωτερικό υπάρχουν παρόμοια παραδείγματα. Και επειδή, ως συνήθως, είμαστε πίσω από τις εξελίξεις, δεν θα προκαλέσει καμία εντύπωση μια τέτοια απόφαση.
Άλλωστε σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει στον Έβρο και η κατασκευή του πολυαναμενόμενου φτάχτη που υποτίθεται ότι θα περιορίσει τη λαθρομετανάστευση. Αυτό δεν μας λέει η κυβέρνηση; Παρεμπιπτόντως το θέμα του φράχτη αλλά και της παράνομης μετανάστευσης θα συζητηθούν διεξοδικά στη σημερινή συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής ενόψει της επίσκεψης Παπανδρέου στη Θράκη την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑΧΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ

Ζούμε το θέατρο του παραλόγου και της κοροϊδίας με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, Αφού η Τρόικα βγήκε και ανακοίνωσε πανηγυρικά το πρόγραμμα εκποίησης της Ελλάδας, στις 3 χθες το απόγευμα, η κυβέρνηση Παπανδρέου θυμήθηκε να αντιδράσει διά του κ. Πεταλωτή στις 2 τα ξημερώματα – αφού βεβαίως προηγουμένως οι Πασόκοι κόντευαν να ανεβούν στα κάγκελα.
Τι παριστάνει η δήλωση Πεταλωτή; Ότι η κυβέρνηση δεν ήξερα τάχα τίποτα. Ιδού λοιπόν η αλήθεια: Από νωρίς το απόγευμα, παράλληλα με την συνέντευξη της Τρόικα κυκλοφορούσε στα δημοσιογραφικά γραφεία . Ενημερωτικό Σημείωμα για την τρίτη επικαιροποίηση του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής που εκδόθηκε από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!! Εκεί γράφει για τα 50δις αποκρατικοποιήσεων:
Πολιτική αποκρατικοποιήσεων, αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας και αναδιαρθρώσεων
·Ενίσχυση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας για την περίοδο 2012-2015.
Ολοκλήρωση της καταγραφής και της δημιουργίας ενός χαρτοφυλακίου συμμετοχών και εμπορικά αξιοποιήσιμων ακινήτων ύψους τουλάχιστον 50 δισ. ευρώ. Στόχος είναι η συνολική είσπραξη εσόδων τουλάχιστον 50 δισ. ευρώ την περίοδο 2011-2015 εκ των οποίων τα 15 δισ. έως το 2012.
Γιατί λοιπόν "μέμφονται"  την Tρόικα;;;; Επειδή το ανακοίνωσαν πρώτοι;;; Πάντος στο τέλος μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια οι τάχα κυβερνόντες ότι και και καλά δεν θέλαμε εμείς αυτοί φταίνε (για ότι θα μας συμβεί ακόμα) και αν τα βλέπω εγώ αυτά τα υπόλοιπα κόμματα δεν το βλέπουν? Μάλλον στού κουφού την πόρτα πάρε την πόρτα και φύγε...

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ?

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011
Πάει τέλειωσε δέ εχει απομείνει στον Ελληνα ίχνος αξιοπρέπειας.
Δέν μπρούμε πιά να σηκώσουμε κεφάλι.Εγινε αυτό που είχε πεί ο Παπανδρέου.
Χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία.. δηλαδή την εθνική μας αξιοπρέπεια.
Γιατί τί άλλο θα μπορούσε να είναι.. το να εξαρτάσαι συνεχώς απο τους "υπαλλήλους" της τρόικας.
Τί άλλο μπορέι να είναι.. η "σοσιαλιστική μας" κυβέρνηση να "αναγκάζεται" σε λήψη μέτρων της πιό σκληρής μονεταριστικής πολιτικής ,που ούτε η Θάτσερ δέν είχε τολμήσει να πάρει.
Χάσαμε την αξιοπρέπειά μας Ελληνες.Χάσαμε την περηφάνεια μας.Θέλει η κυβέρνηση να ανακουφίσει τους Ελληνες αλλά δέν μπορεί.Ομηρος των προηγούμενων πολιτικών.
Και στο βάθος του τούνελ τι;Να απειλείται η τέταρτη δόση; να εμβιάζεται ο υπουργός οικονομικών να κόψει και τις φοροαπαλλαγές των χαμηλών εισοδημάτων;
Γιατί ρέ "τροικανοί" δέν βάζετε χέρι την Ελβετία να ανοίξουν οι λογαριασμοί αυτών των Ελληναράδων, που έχουν φυαγαδεύσει 600 Δίς Ευρώ αφορολόγητα τα τελευταία δύο χρόνια;
Γιατί "Ελληνάρες" μεταφέρατε τα χρήματά σας στην Ελβετία;
Γιατί δέν δανείζετε εσείς (χωρίς χάσιμο βέβαια) το Ελληνικό Δημόσιο;Γιατί; Μήπως γιατί τα χρήματα είμαι "μαύρα και άραχνα" όπως λέει και ο λαός μας;
Γιατί λοιπόν να μήν χάσουμε την αξιοπρέπειά μας;
Αφού υπάρχουν Ειδών ειδών Ελληνες.Αυτοί που έκλεψαν και φυγάδευσαν το χρήμα και αυτοί που μένου, υπομένουν και δίνουν απο το υστέρημα τους για να ορθοποδίσει η Ελάδα.
Ειτε έτσι είτε αλλιώς, χάσαμε την αξιοπρέπειά μας Ελληνες.

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Η ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.''ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΟΣ gay ''Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ


Καινοφανείς απόψεις περί του ... ερωτικού προσανατολισμού του κορυφαίου νεότερου Έλληνα, του ανθρώπου στον οποίο το Έθνος οφείλει την επιτυχία της Επανάστασης του 1821, αυτού που κράτησε ζωντανό τον ξεσηκωμό του Γένους, ακόμα και όταν οι Τουρκοαιγύπτιοι σάρωσαν Πελοπόννησο και Στερεά το 1825, εκφράζονται από τον παρουσιαστή του ντοκιμαντέρ που προβάλει ο ΣΚΑΪ με θέμα την Επανάσταση του 1821. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο παρουσιαστής του ντοκιμαντέρ, Πέτρος Τατσόπουλος, χαρακτηρίζει στην σελίδα του στο facebook τον Κολοκοτρώνη ... gay! Και όχι απλώς ήταν gay, αλλά και πρωτοπόρος της “gay revolution” , αφού o Πέτρος Τατσόπουλος υποστηρίζει ότι είχε ... αρραβωνιαστεί τον εραστή του.

Με ποιον είχε αρραβωνιαστεί, ακόμα δεν μας το έχουν πει, αλλά ελπίζουμε να το μάθουμε στο πλαίσιο της «ιστορικής αλήθειας» στην ιστορική αφήγηση-ντοκιμαντέρ για ... 
την επανάσταση του 1821, δια χειρός του κορυφαίου στελέχους του ΕΛΙΑΜΕΠ, καθηγητή Θ.Βερέμη..

Ούτε αν ήταν «γαμπρός» ή «νύφη» στον αρραβώνα. Μπορεί να ήταν αρραβωνιασμένος με τον στενό του φίλο, τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο, ο οποίος μετά την Επανάσταση πέθανε σε ένα ανήλιαγο υπόγειο στον Πειραιά, πάμφτωχος. Μπορεί να μην του είχε δώσει διατροφή ο Κολοκοτρώνης...

Ο Σπύρος ο Μελάς στο μνημειώδες έργο του «Ο Γέρος του Μοριά» διηγείται ότι κατά την διάρκεια της εφόδου στην Τρίπολη τον Σεπτέμβριο του 1821, τα νεύρα του Νικηταρά είχαν σπάσει από την ατελείωτη σφαγή των Τούρκων (35.000 Τούρκοι σκοτώθηκαν εκείνη την μέρα) και μιλώντας στον εαυτό του μονολόγησε μπροστά στους άνδρες του: «Κουράγιο Νικηταρά, Τούρκους σφάζεις».

Mήπως αυτό το προσωρινό σπάσιμο νεύρων ήταν αποτέλεσμα κάποιου «συζυγικού καυγά» με τον Κολοκοτρώνη; Eκτός αυτού υπάρχει και το όνομα: Τι σημαίνει "Κολοκοτρώνης"; "Πισινός από πέτρα"! Τυχαίο;

Και εδώ που τα λέμε κι εκείνος ο Οδυσσέας Ανδρούτσος και ο άλλος ο Γιώργης ο Καραϊσκάκης, όλο με λευκές φουστίτσες κυκλοφορούσαν...

Όλα παίζουν εδώ που φτάσαμε. Εδώ που μας φτάσανε...